Caravanluifel

Caravanluifels zijn er in diverse uitvoeringen: dakluifels, schuifluifels, panoramaluifels en combiluifels.

Voor mensen die niet op zoek zijn naar voortenten, kan een caravanluifel een ideale oplossing zijn.

Brand voortenten – luifels

Het merk Brand heeft één luifel in het assortiment deze panorama luifel heeft de naam Fun-Plus en is standaard uitgevoerd met een aluminium frame, tochtstrook en wielflap behoren niet tot de standaard uitvoering.

Doréma voortenten – luifels

Doréma is een grote aanbieder op het gebied van caravanluifels hieronder volgt een overzicht van het assortiment van Doréma caravanluifels:

Isabella voortenten – luifels

Isabella heeft een beperkt assortiment luifels het assortiment bestaat uit een drietal modellen namelijk: Eclipse, SunShine en de Shadow luifel.

StarCamp voortenten – luifels

Het merk StarCamp is de aanbieder voor een low-budget caravanluifel. Er is keuze uit een viertal luifels het assortiment bestaat uit de Combiluifel Toscane, dakluifel Venezia, schuifluifel Palermo en de Panorama luifel Tourist.

Unico voortenten – luifels

De meest bekende luifel onder de caravanluifels is de Unico Verona luifel deze sportief ogende Panorama caravanluifel met boogstok constructie heeft unieke eigenschappen ten opzichte van de standaard Panorama luifels.

Optioneel is de Verona caravanluifel uit te breiden met een aanritsbaar voorscherm of portaalwanden set.

Bent u echter op zoek naar een eenvoudigere uitvoering dan heeft Unico de Torino dakluifel nog achter de hand. Deze luifel wordt standaard geleverd met een aluminium boogstok en één midden dakligger.

Ventura voortenten – luifels

Het merk Ventura heeft geen luifels in het assortiment.

Voor een overzicht van de luifel van deze merken verwijzen wij u naar deze website.