Unico voortenten

Unico voortenten en luifels zijn een echt Nederlands kwaliteits product. Unico voortenten worden gemaakt door Bax Totaalrecreatie in het Brabantse Bergeijk. Dit familie bedrijf werd opgericht in 1969 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf mat ca. 45 werknemers. Bax is fabrikant van de tent merken Baco en Falco, deze gezins tunneltenten met afritsbaar kuipgrondzeil en voorgebogen boogstokken waren de opstap naar het merk Unico. Vanuit deze ronde tenten werden de eerste boogstok voortenten ontwikkeld van het merk Unico.

Er werden een voorgebogen boogstok genomen, en deze werd voor een caravan geplaatst het doek werd in gemeten en zo werden de eerste stappen gezet naar de absolute noviteit op voortenten gebied deze unieke vormgeving voor een caravanvoortent was de directe aanleiding om het merk de naam Unico te geven. Het assortiment bestaat uit voortenten, luifels, deeltenten en speciale modellen voor hefdak caravans van het merk Eriba en Dethleffs. Kijk voor meer informatie op de website van Unico Voortenten en Luifels.

Unico Voortenten – voortenten

De Unico voortenten collectie bestaat uit:

Unico voortenten – luifels voor aan de caravan

De Unico caravanluifel collectie bestaat uit:

Unico voortenten – deeltenten voor aan caravan of camper

De Unico deeltenten collectie bestaat uit:

Unico voortenten – modellen voor Eriba Touring caravans

De Unico Eriba Touring collectie bestaat uit:

Unico voortenten – modellen voor Eriba Feeling caravans

De Unico Eriba Feeling collectie bestaat uit:

Unico voortenten – modellen voor Dethleffs Tourist caravans

De Unico Dethleffs Tourist HD collectie bestaat uit:

Kijk hier voor het complete assortiment van Unico voortenten, of voor de producent van de voortenten en luifels van Unico. Direct online voortenten bestellen kan ook.