Voortent luifels

Om de bestaande voortent uit te breiden met een luifel hebben de meeste leveranciers voortent luifels ontwikkeld. Om na te gaan welk type voortentluifel u nodig heeft bij uw bestaande voortent adviseren wij het volgende te noteren en of controleren:

Hier kunt u onderstaande voortent luifels online bestellen.

Voortent luifels van Brand

Het merk Brand heeft twee voortent luifels in assortiment de voortent luifel Solair is de dakluifel die standaard met een stalen frame geleverd wordt. Voor kampeerders die graag zijwanden in de voortent luifel wensen heeft Brand het model Parasol XL. Deze voortent luifel heeft twee afritsbare zijwanden die voorzien zijn van ramen.

Voortent luifels van Doréma

Het assortiment Doréma voortent luifels bestaat uit de Palma luifel deze luifel kan door middel van een koppelprofiel geplaatst worden. De Palma voortent luifel past aan alle Doréma voortenten en Multi-nova luifels vanaf bouwjaar 2007. Op deze voortenten en luifels zit namelijk standaard de voorbereidings tentpees gestikt. Indien uw voortent niet voorzien is van een tentpees heeft Doréma twee universele niet merk gebonden voortent luifels. De Pagode is de dakluifel variant, en de Locarno is de uitvoering met zijwanden voorzien van ramen. Bij de Locarno zijn de zijwanden tevens in zijn geheel afritsbaar. Optioneel is bij de Dorema voortentluifels een stokkenset of een frame.

Voortent luifels van Isabella

De Eclipse is de voortentluifel uit het Isabella programma deze voortent luifel wordt standaard geleverd met een CarbonX frame, optioneel zijn zijwanden met raam leverbaar. Ook is de Eclipse als caravanluifel te gebruiken door de pees die standaard op deze voortent luifel zit. De zijwanden zijn dan niet te gebruiken.

Voortent luifels van StarCamp

De Palma voortentluifel past op alle StarCamp voortenten doordat deze standaard een pees aan de bovenzijde van de petluifel hebben zitten. Door middel van het bijgeleverde koppelprofiel is de luifel te gebruiken, optioneel zijn zijwanden met raam leverbaar. Een stokkenset of frame is bij de Palma voortentluifel een optie.

Voortent luifels van Unico

Unico voortenten heeft voor zowel de voortent Genua als de voortent Bologna een aanritsbare voortentluifel in assortiment. De voortent is standaard uitgevoerd met een voorbereidings ritssluiting. De Genua voortentluifel is uitsluitend te gebruiken op de Genua voortenten. Dit zelfde telt ook voor de Bologna voortentluifel.

Voortent luifels van Ventura

Het merk Ventura heeft geen voortentluifels in zijn assortiment, op deze voortenten is echter de Isabella Eclips voortent luifel te gebruiken.

Kijk op deze website voor een groot aanbod voortenten, tenten en meer.